Σάββας Ν. Σαλπιστής Ph. D.

 
 
Random Article


 
Νεα
 

 

Ψυχολόγος online

Ψυχολόγος online  – Διαδικτυακή ή τηλεφωνική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία

 

Ψυχολόγος online τιμές

Ψυχολόγος online τιμές

 

Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας 

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Κινητό τηλέφωνο (απαραίτητο)

Επιθυμητή ώρα και μέρα online συνεδρίας (απαραίτητο)

Θέλετε να συμπληρώσετε κάτι άλλο;

Πατήστε το κουμπί για να αποσταλεί το μήνυμα σας

 

Μπορείς να μιλήσεις ανώνυμα τηλεφωνικά ή διαδικτυακά

Η τηλεφωνική ή διαδικτυακή συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία είναι -για όσους επιθυμούν- μια ψυχολογικού τύπου βοήθεια βρισκόμενοι στον προσωπικό τους χώρο και σε ασφαλείς για τους ίδιους συνθήκες, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό πολύτιμο χρόνο και αποφεύγοντας επιπρόσθετα έξοδα μετακίνησης.

 

Με ποιον τρόπο γίνεται η επικοινωνία;
Ως μέσο επικοινωνίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάμεσα σε e-mail, τηλέφωνο, ή Skype.

 

Είναι ασφαλής η διαδικτυακή επικοινωνία;
Η επικοινωνία σας είναι απόλυτα ανώνυμη και σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθούν στοιχεία που είναι δυνατόν να αποκαλύψουν την ταυτότητά σας. Το ιατρικό απόρρητο αφορά και δεσμεύει και τον κάθε ψυχολόγο.

 

Τι μπορώ να ρωτήσω;
Μπορείτε να ρωτήσετε για οτιδήποτε εσείς οι ίδιοι επιθυμείτε και θεωρείτε σημαντικό και που αφορά την ψυχική σας υγεία και τις κοινωνικές της συνιστώσες. Πιο συγκεκριμένα, προβλήματα που έχουν σχέση με άγχος, ανησυχία, ένταση, κατάθλιψη, συναισθηματικές δυσκολίες/προβλήματα, χαμηλή αυτοεκτίμηση, διαχειρίση πένθους, υπαρξιακά θέματα, κρίσεις ζωής, προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις ή στην οικογενειακή ζωή, προβλήματα εθισμού και εξάρτησης, σεξουαλικές διαταραχές κ.ά.

 

Πώς κλείνεται ραντεβού για μια συνεδρία;
Πρώτα επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, κατόπιν ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας διαμέσου e-mail ή τηλεφωνικά μέσα σε 24 ώρες και ορίζουμε την ημερομηνία και ώρα της συνεδρίας. Μετά τον ορισμό του ραντεβού της συνεδρίας, πληρώνετε για αυτήν. Όταν έρθει η στιγμή της συνεδρίας, επικοινωνούμε εμείς με εσάς τηλεφωνικά ή μέσω Skype.

 

 

Όροι που πρέπει να έχετε υπόψη
Πιθανές αλλαγές

Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία ή την ώρα της συνεδρίας σας, εάν μας ειδοποιήσετε τουλάχιστον 48 ώρες πριν την έναρξη του ήδη καθορισμένου ραντεβού. Συνεδρίες που έχουν ήδη πληρωθεί δεν αναιρούνται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για αυτές.

 

Πιθανές προβληματικές καταστάσεις

Εάν ο πελάτης δεν απαντά στις κλήσεις μας -διαδικτυακά ή τηλεφωνικά- το ραντεβού θεωρείται ως γενόμενο. Σε μια τέτοια περίπτωση, σας ενημερώνουμε με e-mail για πιθανά τεχνικά προβλήματα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αναβάλουμε μια συνεδρία, λόγω τεχνικών ή άλλων σοβαρών προβλημάτων. Εάν κρίνουμε πως δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να απαντήσουμε σε μια κάποιο ερώτημά σας ή δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια συνεδρία σε πραγματικό χρόνο, τότε σας επιστρέφουμε το χρηματικό της αντίτιμο.
Οι συνεδρίες διαμέσου κινητού τηλεφώνου ισχύουν μόνο για την Ελλάδα. Εάν διαμένετε στο εξωτερικό, η συνεδρία μπορεί να γίνει με τηλεφώνημά σας στο σταθερό μας τηλέφωνο.

 

Ψυχολόγος online

 

Τι είναι online-θεραπεία ( Ψυχολόγος online );

Ο όρος «online-θεραπεία» χρησιμοποιείται για την ψυχοθεραπεία που γίνεται διαδικτυακά, και συγκεκριμένα διαμέσου emails, chat, Skype, ή τηλεφωνικά.

Τώρα πλέον, είναι απόλυτα εφικτή και τεκμηριωμένα αποτελεσματική η βοήθεια για διαφόρων ειδών ψυχολογικού τύπου δυσκολίες (άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, πένθος, χωρισμός, φοβίες, διαπροσωπικές σχέσεις κ.ά.) διαμέσου ενός υπολογιστή ή τηλεφωνικά.

 

Πλεονεκτήματα Ψυχολόγου online – online θεραπείας

Για κάποιον που ο χρόνος του είναι περιορισμένος ή που διαμένει μακριά και δεν έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε κάποιον θεραπευτή ή που δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να μεταβεί σε άλλη πόλη συχνά, η online-θεραπεία αποτελεί μία καλή εναλλακτική επιλογή.

Για κάποιους που σκέφτονται το ενδεχόμενο να ζητήσουν ψυχοθεραπευτική βοήθεια αλλά έχουν κάποιες επιφυλάξεις, η επιλογή και εμπειρία της online-θεραπείας μπορεί να αποτελεί μια καλή ευκαιρία και ένα προσεκτικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή.

 

Μειονεκτήματα  Ψυχολόγου online – online θεραπείας

Η ελευθερία και ευελιξία που δίνει η online-θεραπεία μπορεί να αποτελούν και μειονέκτημα. Η απουσία της άμεσης επαφής διευκολύνει το ενδεχόμενο απόκρυψης, αποφυγής και αναβολής ή το να παραιτηθεί από την προσπάθεια λήψης βοήθειας εάν κάποια στιγμή αισθανθεί αδύναμος να αντιμετωπίσει άμεσα τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Κάθε μορφή ψυχολογικού τύπου βοήθειας έχει ως προϋπόθεση την ενεργητική συμμετοχή του θεραπευόμενου ώστε να υπάρξει θετική έκβαση. Η διαδικτυακού τύπου θεραπεία απαιτεί ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και δυνατότητα αυτονομίας. Το ενδεχόμενο διακοπής της online-θεραπείας μειώνεται με τη δυνατότητα από την πλευρά του θεραπευόμενου να επικοινωνεί με τον θεραπευτή -όποτε αυτό είναι αναγκαίο- διαμέσου emails.

 

www.i-psyxologos.gr  Ψυχολόγος online